kuota k-uno disc 2019
Kuota K-Uno Disc 2019 leverbaar vanaf

Standaard opbouw mogelijk of geheel naar wens. Kom langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden

€ 4.295,00
Prijs per stuk vanaf

 

K-UNO is volledig vernieuwd. Dit endurance product uit het topgamma gaat nog een stap vooruit en is vervaardigd van hoogstaande carbonvezels met gebruik van innovatieve lamineringssystemen. De upgrade van dit premium product met zijn grafische design is al aan de vormen van het frame te zien. Trillingen worden beter geabsorbeerd dankzij de wijzigingen aan de voorvork en achterdriehoek. De achterdriehoek zorgt voor een uitstekende torsiestijfheid om het verlies van kracht op de pedalen te voorkomen. Een toegevoegde waarde heeft het bottom bracket met standaard BB 386 waar het hele Kuota gamma nu over beschikt.

Dit zijn enkele van de eigenschappen van het product uit het Kuotacycle topgamma. Het stuur van 1-1 / 8" tot 1-1 / 2" met conisch balhoofd maakt stabiel rijden en maximale controle mogelijk. Achterste delta: de achterdriehoek van de K-Uno heeft hetzelfde design concept als de rest van de fiets; zijn dunne profiel vermindert de laterale buiging optimaal en dempt de trillingen bij het achterwiel.

Voorvork: Heeft het design concept van het K-Uno frame. De voorvork is zo gevormd dat hij lateraal stijf is, een uitstekende besturing mogelijk maakt en verticale trillingen dempt. De hellingshoek van de pad is veranderd. Het resultaat van de combinatie van deze elementen is een zeer stijf maar tegelijkertijd licht product.

NIPN: (Nano Material Intepenetrating Polymer Network) Dit is een samenstelling met een nieuwe hars, speciaal ontworpen voor de Kuota producten. Deze speciale composiet zorgt voor een verhoogde stijfheid en een perfect glad oppervlak, wat te danken is aan de interpenetrerende en onderling zeer gebonden polymeren.

Carbonvezel: we hebben een zeer High Modulus ultrarigide carbonvezel gebruikt. Dit is een koolstof uit de luchtvaartindustrie, die normaal gesproken voor militaire doeleinden wordt gebruikt.Onder "Bijlagen" kunt u de standaard opbouw prijslijst / Geometrie downloaden.

De fiets helemaal zelf op laten bouwen naar wens is natuurlijk ook mogelijk (en leuk!) Kom langs in onze winkel en bespreek de mogelijkheden!